Жените са коварни  шафр@нтии! Скандалът се разраства и насилието е обхванало

...
Жените са коварни  шафр@нтии!
Скандалът се разраства и насилието е обхванало
Коментари Харесай

Софийски съдия и математик от БАН , защитили Гошо Колача: Жените са коварни шафр@нтии!

Жените са подли  шафр@нтии!

Скандалът се разраства и насилието е обхванало и горните етажи на властта

Вълна от възмущения заля мрежата, след още скандални чатове на арбитър от Софийския областен съд- доктор Васил Петров  и математик от БАН-Радослав Марков. И двамата скочиха в отбрана на Гошо Колача, обезобразил и издевателствал над 18-годишната Дебора.А чатовете им са повече от скандални.

" Жените са подли! И разбирам за какво дамите са възмутени от това, че принудител бил пуснат на независимост - всяка жена се претърпява като евентуална жертва. Но доста от делата за домашно принуждение са формирани, с цел да се тормози ответникът и с цел да се отдалечава детето.. ", написа в профила си софийския арбитър Петров.

" Шафрантията може да си върви, където желае, може да се оплющи с целия град, а аз единствено да клатя глава недоволно в профил? Като изчезнат шафрантиите, ще изчезнат и насилниците. Такава е мъжката природа от 10 000 години и няма да се промени ", пък написа математикът от Българска академия на науките Радослав Марков още веднъж в мрежата.

" Да би спокойно седяло, не би знамение видяло ", приключва различен собствен коментар математикът, споменавайки ножове, остригване и куфари в река.

От Българска академия на науките се разграничиха от скандалните думи на служителя си и от през вчерашния ден той е уволнен.

Тагове: Гошо Колача Георги Георгиев съдия от Софийски съд д-р Васил Петров Радослав Марков БАН математик Дебора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР